Книга за посетители

 • на 4 Април 2022 в 22:39 / , /
  18 години изминаха като един миг. Светлина на душите ви,мили деца.
 • на 17 Ноември 2021 в 14:38 / , /
  Много ми е тъжно за загиналите деца и техните семейства. Надали има родител, който може да превъзмогне напълно загубата на своето дете... Но животът продължава и човек трябва да гледа напред. Мир на душите им !
 • на 28 Октомври 2021 в 17:22 Desislava / Sofia, /
  Desislava
  Светла им памет на милите дечица! Спомням си ясно 04.04.2004, какъв ужасен ден, мрачно, гадно време с унисон с трагедия случила се през нощта! Помолих се да душичките на дечицата, дано са на по/добро място! Все някога ще има правда! Господ бави, но не забрави!
 • на 22 Октомври 2021 в 23:32 ... / , /
  ...
  Дори и сега след толкова години винаги се натъжавам когато се сетя за тези душички...Колко ли страх са изпитали онази нощ в онези ледени,черни води на проклетата река,която отне живота им толкова рано...Запалих свещичка и се помолих за всички тях! Дано наистина са на по-добро място. Мир на душите им!
 • на 4 Юни 2021 в 2:17 Мартин / , /
  Мартин
  Бог да даде мир на невинните души на тези деца, напуснали толкова рано този свят. Те са там - на едно по-хубаво място, откъдето се усмихват на близките си и на всички, които си спомнят за тях. Един ден,когато му дойде времето, ще бъдат заедно отново и тогава вече ще е завинаги,без да има кой да ги раздели. Амин!
 • на 5 Април 2021 в 21:05 Виолета / Пловдив, /
  Виолета
  Седемнадесет години изминаха от тази жестока трагедия, при която дванадесет деца изгубиха нелепо живота си...Когато се случи тази катастрофа, аз бях в четвърти клас и съвсем ясно си спомням как цяла България бе обезумяла от скръб.Дванадесет детски живота бяха нелепо прекъснати.Дано наистина малките Ангели от Лим са на едно по-добро и по-красиво място!Поднасям моите искрени съболезнования на родителите и близките на децата!Поклон пред светлата им памет!
 • на 26 Март 2021 в 14:12 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  На 03.04.2021 ще отдадем почит на загиналите деца от р.Лим. 17 години от трагедията - колко неща и събития се случиха от тогава,а за мен сякаш бе вчера.БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!
 • на 28 Декември 2019 в 10:51 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  С изтичането на 2019 година искам да благодаря на всички родители от фондацията,които вече толкова години провеждате тези прекрасни мероприятия в памет на нашите деца.Благодаря и за средствата които дарявате за да подпомагаме,според нашите възможности,децата в нужда.Искам да благодаря и на тези хора които не са ни забравили и даряват средства за да подпомагат нашата кауза. БЛАГОДАРЯ! Пожелавам Ви крепко здраве,късмет и сили по жизнения Ви път!
 • на 12 Юни 2019 в 10:13 Мария / Сливен, /
  Мария
  Моите най-сърдечни благодарности на родителите, които имат неимоверната сила да се радват на децата, чрез които и до днес живеят техните ангелчета. Благодарности за цялата любов и подкрепа, които дарявате на нашите деца!
 • на 8 Април 2019 в 18:20 Лора / Пазарджик, /
  Лора
  Моите най- искрени съболезнования на всички родители. Светла памет на Ангелите небесни ! Толкова е трогателно това което правите , аз настръхнах докато четех за трагедията . Бог да пази Белгария !
 • на 4 Април 2019 в 13:00 Мариана Москова / София, /
  Мариана Москова
  На днешния ден преди 15 години 12 прекрасни деца потънаха в река Лим, преди да “нагазят в океана на живота”. 4 април 2004 г. бе кървавата Цветница на България. Дълбок поклон и спомен за ангелите от Лим!
 • на 6 Януари 2019 в 20:50 Мариана / Varna, /
  Мариана
  Нека днес отново си спомним за твоя 29 ти рожден ден Вики, и малкото останали спомени, изказани в думи на твой съученици " ангелска душа, винаги готов да ти помогне...не говореше много, но когато кажеше нещо, винаги на място..." почивай в мир мило дете, липсваш ни!
 • на 31 Декември 2018 в 19:44 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  През настоящата 2019 година ще се навършат 15 години от гибелта на нашите деца.Струва ми се,че беше вчера,а минаха 15 години!Децата останаха на въздрастта си и никога няма да ги видим пораснали ще си ги представяме как биха се променили! А как се променихме ние родителите им за това време?
 1 2 3 >  

Име:
E-mail:*
Град:
Държава:
Съобщение:*
Въведи показания код:*