Книга за посетители

 • на 4 Април 2024 в 15:58 Станислав Николаев / Габрово, /
  Станислав Николаев
  Почивайте в мир мили деца. Никога няма да ви забравим.
 • на 4 Април 2023 в 20:15 Г.Ганева / , /
  Г.Ганева
  Светла да е паметта на децата. Сърцата им греят в друго време, в друг свят, а Ангелските им сияния ще огряват винаги спомените. 19 години без тях на тази земя. За близките хора годините винаги ще са един миг. Поднасям най-искрени съболезнования на семействата им.
 • на 4 Април 2023 в 20:09 Цветелина / Плевен, /
  Цветелина
  Спомням си този ден като вчера!Гледах по новините и не вярвах!След трагедията бях приета в ДТГ"Димитър Хадживасилев"!Чаках с мама автобус,за да отида в училището да се запиша и тогава спря едно такси,което ни закара до Свищов!Шофьорът се оказа баща на едно от загиналите деца!Дори не ни таксува!След като започнах на уча в гимназията се оказа,че едно от децата Светльо е в по-горния клас!Ходихме в тяхната класна стая и никога няма да забравя неговия портрет над училищната черна дъска!Почивайте в мир непораснали ангели!Не сте забравени и никога няма да бъдете!
 • на 31 Март 2023 в 12:56 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  Пиша тези редове с чувството, че всичко сякаш бе вчера, но... минаха 19 години.А тогава се чудехме как щяхме да живеем!!!Е живеем но те не ги изживяха,а какви щяха да бъдат...жалко.
 • на 4 Април 2022 в 22:39 / , /
  18 години изминаха като един миг. Светлина на душите ви,мили деца.
 • на 17 Ноември 2021 в 14:38 / , /
  Много ми е тъжно за загиналите деца и техните семейства. Надали има родител, който може да превъзмогне напълно загубата на своето дете... Но животът продължава и човек трябва да гледа напред. Мир на душите им !
 • на 28 Октомври 2021 в 17:22 Desislava / Sofia, /
  Desislava
  Светла им памет на милите дечица! Спомням си ясно 04.04.2004, какъв ужасен ден, мрачно, гадно време с унисон с трагедия случила се през нощта! Помолих се да душичките на дечицата, дано са на по/добро място! Все някога ще има правда! Господ бави, но не забрави!
 • на 22 Октомври 2021 в 23:32 ... / , /
  ...
  Дори и сега след толкова години винаги се натъжавам когато се сетя за тези душички...Колко ли страх са изпитали онази нощ в онези ледени,черни води на проклетата река,която отне живота им толкова рано...Запалих свещичка и се помолих за всички тях! Дано наистина са на по-добро място. Мир на душите им!
 • на 4 Юни 2021 в 2:17 Мартин / , /
  Мартин
  Бог да даде мир на невинните души на тези деца, напуснали толкова рано този свят. Те са там - на едно по-хубаво място, откъдето се усмихват на близките си и на всички, които си спомнят за тях. Един ден,когато му дойде времето, ще бъдат заедно отново и тогава вече ще е завинаги,без да има кой да ги раздели. Амин!
 • на 5 Април 2021 в 21:05 Виолета / Пловдив, /
  Виолета
  Седемнадесет години изминаха от тази жестока трагедия, при която дванадесет деца изгубиха нелепо живота си...Когато се случи тази катастрофа, аз бях в четвърти клас и съвсем ясно си спомням как цяла България бе обезумяла от скръб.Дванадесет детски живота бяха нелепо прекъснати.Дано наистина малките Ангели от Лим са на едно по-добро и по-красиво място!Поднасям моите искрени съболезнования на родителите и близките на децата!Поклон пред светлата им памет!
 • на 26 Март 2021 в 14:12 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  На 03.04.2021 ще отдадем почит на загиналите деца от р.Лим. 17 години от трагедията - колко неща и събития се случиха от тогава,а за мен сякаш бе вчера.БОГ ДА ГИ ПРОСТИ!
 • на 28 Декември 2019 в 10:51 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  С изтичането на 2019 година искам да благодаря на всички родители от фондацията,които вече толкова години провеждате тези прекрасни мероприятия в памет на нашите деца.Благодаря и за средствата които дарявате за да подпомагаме,според нашите възможности,децата в нужда.Искам да благодаря и на тези хора които не са ни забравили и даряват средства за да подпомагат нашата кауза. БЛАГОДАРЯ! Пожелавам Ви крепко здраве,късмет и сили по жизнения Ви път!
 • на 12 Юни 2019 в 10:13 Мария / Сливен, /
  Мария
  Моите най-сърдечни благодарности на родителите, които имат неимоверната сила да се радват на децата, чрез които и до днес живеят техните ангелчета. Благодарности за цялата любов и подкрепа, които дарявате на нашите деца!
 1 2 3 >  

Име:
E-mail:*
Град:
Държава:
Съобщение:*
Въведи показания код:*