Книга за посетители

 • на 20 Февруари 2014 в 3:30 Георги Манзаров / Свищов, /
  Георги Манзаров
  За пореден път нашите депутати се предадоха на лобито но туроператорите и собствените интереси като предложиха за премахване забраната на превоза на деца през ноща и забравиха за тези деца които загинаха и ги гледат от снимките !
 • на 4 Април 2013 в 19:16 Milena Georgieva / , /
  Milena Georgieva
  Почивайте в мир,деца !Винаги ще липсвате в нашите сърца! Прекланям се пред светлата ви памет!Поклон!!!
 • на 4 Април 2013 в 18:43 Ивета / Плевен, /
  Ивета
  Почивайте в мир!
 • на 4 Април 2013 в 12:02 Ясен Геновски / , /
  Ясен Геновски
  Почивайте в мир, Ангели!!!
 • на 6 Януари 2013 в 2:32 Mariana Nikolaeva / Varna / Milford, MA, /
  Mariana Nikolaeva
  Измина още една година без нашите деца.За мен тази една година на трудности и изпитания показа отново, че загубеното няма никога да се върне, както не се и повтарят моментите, които за мен бяха едни от най -вълнуващите. Да си с Децата по време на коледната ваканция при близки и скъпи за нас родители. За тези дни от 24.12 до 07.01 се случваха толкова изненади, които сега няма как да възпроизведа. Тогава бе и рождения ден на Виктор 06.01 винаги след нова година това бе един вълнуващ ден, на които моето дете израстваше с една година, една по -една, доказвайки с всяка година колко по-мъдър става ... докато стигна до 14-та и до там. Крилата на съдбата на това дете се оказаха къси и тъкмо да се разперят и усетят какво e да си високо и да стигнеш тази желана височина някой се намеси и ги отряза. Никога няма да усети какво е любовта, как се става студент или какво е да си назначен на първа мечтана работа. Почивай в Мир мило дете!!!
 • на 20 Декември 2012 в 10:29 георги манзаров / , /
  георги манзаров
  Изминава още една година без децата ни. Времето през което децата ни живяха на този свят се отдалечава все повече за сметка на небитието!За този период колко деца загинаха, колко деца страдат, колко родители останаха почернени за цял живот?В мен има някакво усещане за претръпване на хората към това! Всички сме импулсивни -съпричастни към момента но малко правим за да не се случва това с децата ни като изградим цялостна политика за това,още повече на фона на стопяващата се нация! Колко са децата на България, че да не можем да осигурим на тези които нямат възможност на болните и на страдащите нормални условия за живот?Правим празнични дарения и състрадания пиари за успокоение на душите си но неискаме да погледнем проблема в дълбочина-страдащо и болно общество комплексирано и вечно оплакващо се отглежда и възпитава такива деца каквото е то и в последствие ги убива чрез своята безотговорност към тях!!!
 • на 19 Октомври 2012 в 15:28 Даниела Славова / Търговище, /
  Даниела Славова
  Моят син също загина в автомобилна кастрофа на 23 10 2010 в гр.Търговище.Той беше на 20 години.Вечна памет на всички деца.Трябва да говорим винаги за тях.
 • на 12 Юли 2012 в 22:29 Георги Вичев / Бургас, /
  Георги Вичев
  Почивайте в мир,деца!България винаги ще скърби за вас!Боже,защо се случват такива ужасни неща!
 • на 8 Май 2012 в 20:16 Лора / Napoli, /
  Лора
  Искам отново да си Спомним за онези 12 деца, за онези 12 прекършени живота, които България НЯМА да ЗАБРАВИ НИКОГА и ще си спомня за тях, дори когато няма да ни има и нас!!!
 • на 4 Май 2012 в 0:40 Валентина / Варна, /
  Валентина
  Вчера минахме покрай река Лим и мястото на катастрофата, не познавам нито едно от загиналите деца, но все още помня деня и ужаса, който скова сърцето ми, когато научих. Дано почиват в мир! Съпричастна съм и мога с ръка на сърцето да кажа, че никога няма да ги забравя, че съчувствам на милите родители...
 • на 5 Април 2012 в 2:44 Ивелина Маринова-Стоянова / Троян, /
  Ивелина Маринова-Стоянова
  Времето минава но споменът за вас е жив, прекланям се пред светлата ви памет!
 • на 4 Април 2012 в 23:32 Ani / Sv/Sf, /
  Ani
  Lipsvate ni, mili deca! I ne samo na tozi den! Lipsvate ni postoqnno...
 • на 4 Април 2012 в 19:06 MILENA GEORGIEVA / , /
  MILENA GEORGIEVA
  Мили деца, почивайте в мир!Много хора са съпричастни с трагедията!!!!!
  < 2 3 4 5 6 >  

Име:
E-mail:*
Град:
Държава:
Съобщение:*
Въведи показания код:*