Книга за посетители

 • на 6 Януари 2013 в 2:32 Mariana Nikolaeva / Varna / Milford, MA, /
  Mariana Nikolaeva
  Измина още една година без нашите деца.За мен тази една година на трудности и изпитания показа отново, че загубеното няма никога да се върне, както не се и повтарят моментите, които за мен бяха едни от най -вълнуващите. Да си с Децата по време на коледната ваканция при близки и скъпи за нас родители. За тези дни от 24.12 до 07.01 се случваха толкова изненади, които сега няма как да възпроизведа. Тогава бе и рождения ден на Виктор 06.01 винаги след нова година това бе един вълнуващ ден, на които моето дете израстваше с една година, една по -една, доказвайки с всяка година колко по-мъдър става ... докато стигна до 14-та и до там. Крилата на съдбата на това дете се оказаха къси и тъкмо да се разперят и усетят какво e да си високо и да стигнеш тази желана височина някой се намеси и ги отряза. Никога няма да усети какво е любовта, как се става студент или какво е да си назначен на първа мечтана работа. Почивай в Мир мило дете!!!
 • на 20 Декември 2012 в 10:29 георги манзаров / , /
  георги манзаров
  Изминава още една година без децата ни. Времето през което децата ни живяха на този свят се отдалечава все повече за сметка на небитието!За този период колко деца загинаха, колко деца страдат, колко родители останаха почернени за цял живот?В мен има някакво усещане за претръпване на хората към това! Всички сме импулсивни -съпричастни към момента но малко правим за да не се случва това с децата ни като изградим цялостна политика за това,още повече на фона на стопяващата се нация! Колко са децата на България, че да не можем да осигурим на тези които нямат възможност на болните и на страдащите нормални условия за живот?Правим празнични дарения и състрадания пиари за успокоение на душите си но неискаме да погледнем проблема в дълбочина-страдащо и болно общество комплексирано и вечно оплакващо се отглежда и възпитава такива деца каквото е то и в последствие ги убива чрез своята безотговорност към тях!!!
 • на 19 Октомври 2012 в 15:28 Даниела Славова / Търговище, /
  Даниела Славова
  Моят син също загина в автомобилна кастрофа на 23 10 2010 в гр.Търговище.Той беше на 20 години.Вечна памет на всички деца.Трябва да говорим винаги за тях.
 • на 12 Юли 2012 в 22:29 Георги Вичев / Бургас, /
  Георги Вичев
  Почивайте в мир,деца!България винаги ще скърби за вас!Боже,защо се случват такива ужасни неща!
 • на 8 Май 2012 в 20:16 Лора / Napoli, /
  Лора
  Искам отново да си Спомним за онези 12 деца, за онези 12 прекършени живота, които България НЯМА да ЗАБРАВИ НИКОГА и ще си спомня за тях, дори когато няма да ни има и нас!!!
 • на 4 Май 2012 в 0:40 Валентина / Варна, /
  Валентина
  Вчера минахме покрай река Лим и мястото на катастрофата, не познавам нито едно от загиналите деца, но все още помня деня и ужаса, който скова сърцето ми, когато научих. Дано почиват в мир! Съпричастна съм и мога с ръка на сърцето да кажа, че никога няма да ги забравя, че съчувствам на милите родители...
 • на 5 Април 2012 в 2:44 Ивелина Маринова-Стоянова / Троян, /
  Ивелина Маринова-Стоянова
  Времето минава но споменът за вас е жив, прекланям се пред светлата ви памет!
 • на 4 Април 2012 в 23:32 Ani / Sv/Sf, /
  Ani
  Lipsvate ni, mili deca! I ne samo na tozi den! Lipsvate ni postoqnno...
 • на 4 Април 2012 в 19:06 MILENA GEORGIEVA / , /
  MILENA GEORGIEVA
  Мили деца, почивайте в мир!Много хора са съпричастни с трагедията!!!!!
 • на 4 Април 2012 в 17:00 калина маринова / Асеновград, /
  калина маринова
  Не знам как се преживява такова нещо, но кураж и вяра за родителите! Вярвам, че децата са на най-доброто място, щастливи и единствено искат от всички ни да сме по-добри!
 • на 4 Април 2012 в 15:23 МАРИЯ МАТЕВА / ТРОЯН, /
  МАРИЯ МАТЕВА
  МИЛИ ДЕЦА, почивайте в мир! Много хора са съпричастни с трагедията!!!
 • на 4 Април 2012 в 14:52 Теменужка Петкова / Свищов, /
  Теменужка Петкова
  ПОЧИВАЙТЕ В МИР!СВИЩОВ ВИНАГИ ЩЕ СКЪРБИ ЗА ВАС!
 • на 4 Април 2012 в 13:13 ivelina dimitrova / svishtov, /
  ivelina dimitrova
  poklon pred pametta na decata.po4ivaite v mir mili decata i ot kadeto i da gledate sega znaite 4e vie jiveete v na6ite sarca.na 24.04.2012 Antoniq Bratova 6te6e da navar6i 23god.neka si spomni za Toni i da se poma4im pone za malko da se usmihnem za6toto tq be6e edno la4ezarno i usmihnato momi4e.po4ivai v mir mila priqtelko.
  < 3 4 5 6 7 >  

Име:
E-mail:*
Град:
Държава:
Съобщение:*
Въведи показания код:*