Книга за посетители

 • на 4 Април 2011 в 0:33 Пепа / Свищов, /
  Пепа
  " Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение. " Мисълта, която ни дава сили да продължим до момента на срещата . . . НЕКА СИ СПОМНИМ ЗА АНГЕЛИТЕ ОТ ЛИМ, КОИТО НИ НАПУСНАХА ПРЕДИ СЕДЕМ ГОДИНИ И СЕ ПОКЛОНИМ ПРЕД ПАМЕТТА ИМ ! ! !
 • на 27 Март 2011 в 17:23 Milena / Belene, /
  Milena
  Bolkata e neudargima.Makata- bezkraina,tegka.V tozi gestok moment nai krepi lubovta golqma,koqto ti razdava6e s palni 6epi.Po4ivai te v mir .
 • на 5 Март 2011 в 18:41 Vesselina / Sofia, /
  Vesselina
  Вярвам, че малките ангелчета могат да виждат всичко от небето и че изпращат на родителите си и на хората, които ги обичат - цялата си любов. Много са красиви снимките на малките ангелчета и вярвам, че Бог ги пази близо до себе си. И както се казва в една песен - ще се срещнем с тях в друго в време, в друг свят.
 • на 27 Февруари 2011 в 22:35 ILIAN NIKOLOV / SVISHTOV, /
  ILIAN NIKOLOV
  ДНЕС , ЛОРА ТРЯБВАШЕ ДА НАВЪРШИ 21 ГОДИНИ .......НЕКА ВСИЧКИ КОИТО Я ПОЗНАВАХА СИ СПОМНЯТ ЗА ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТЕ КОЕТО ИМАШЕ МНОГО МЕЧТИ , МЕЧТИ КОИТО ЩЕ БЪДАТ СБЪДНАТИ САМО В НАШИТЕ СЪНИЩА. ЛОРИ ОБИЧАМЕ ТЕ И ПОМНИМ ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С КОИТО НИ ДАРИ ....
 • на 6 Януари 2011 в 4:54 Krasi flo / Svishtov, /
  Krasi flo
  Toва,което се случи...остави траен отпечатък върху всички ни...градът ни сякаш не е същия..а вие останахте с изтръгнати сърца...
 • на 6 Януари 2011 в 0:05 Mariana nikolaeva / Svishtov/varna, /
  Mariana nikolaeva
  Днес е 06.01 - ВИктор се роди в 19,40 ч в болница във гр. Варна сега "Света Ана". И като всеки друг ден ще мина през нея, за да отида до работа, ще се обърна пак и пак, за да видя има ли промяна в етажа, на който родих. Но за промяна в теб ВИКИ няма как да надникна, нито да си представя дори как може да изглеждаш ти днес и сега , затова ще отворя калъфа с лични документи и там ще те погледна, такъв какъвто те запомних на последния ти 14-ти рожден ден в Свищов. nЗа нас ти остана на 14 макар сега да трябва да си на 21 вече и студент както обеща на любимата си г-жа от 1 до 4 клас. nУви и тази твоя мечта не се сбъдна. Не успя да довършиш и своята първа интернет страница www. pichers.hit.bg. От мислите, които си харесал и записал там, една е много точна и категорична: “Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може да не дойде!” n n
 • на 27 Октомври 2010 в 16:36 Георги Димитров Тотков / Димитровград, /
  Георги Димитров Тотков
  Много съжелявам за децата нека да по4иват в мир много ми е жал и за родителте който 4акаша децата си да се върнат от екскурзия но те така и не се върнаха нека да живеем за тях и вместо тях секи от нас трябва да мери място в сърцето си за малките ангел4ета защото всеки от нас можеше да е на тяхно място да покажем малко състрадателност и 4ове4ност кам децата семействата им и приятелите им но според мене Господ нямаше това право да постъпва така и да отнеме живота на децата преди да са го вкусили.
 • на 14 Септември 2010 в 11:11 Добринка Добрева /секретар/ / Свищов, /
  Добринка Добрева /секретар/
  Благодарим ти, Ели! Всички искрено се радваме на големия успех на талантливите дечица от ТФ "Радостина"! Винаги сте добре дошли!
 • на 19 Август 2010 в 20:16 Елка Иванова-ТФ"Радостина" / Свищов, /
  Елка Иванова-ТФ"Радостина"
  С ВАШАТА ДОБРОНАМЕРЕНОСТ И СЪПРИЧАСТНОСТ , ВИЕ ВНЕСОХТЕ РАДОСТ И НАДЕЖДА В СЪРЦАТА НА МАЛКИТЕ ТАНЦЬОРИ ОТ ТАНЦОВА ФОРМАЦИЯ „РАДОСТИНА”, ОТКЛИКВАЙКИ С ЖЕЛАНИЕ ДА ИМ ПОМОГНЕТЕ. nВЕЧЕ ЗНАЕМ ,ЧЕ НЕ СМЕ САМИ И ВЪВ ВАШЕ ЛИЦЕ ВИЖДАМЕ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ . nНАИСТИНА Е ЩАСТИЕ , ЧЕ ИМА ХОРА КАТО ВАС! nБЛАГОДАРИМ ВИ ,ЧЕ НИ СЕ ДОВЕРИХТЕ! n n ЮЛИ 2010г. Худ.ръководител на ТФ „Радостина” n Ели Иванова n
 • на 28 Юни 2010 в 16:09 Valentina zlateva ivanova / , /
  Valentina zlateva ivanova
  iskam da znam kakva sam
 • на 2 Юни 2010 в 13:27 БОНКА КОСТАДИНОВА / СОФИЯ, /
  БОНКА КОСТАДИНОВА
  СВЕТЛА ПАМЕТ НА МАЛКИТЕ АНГЕЛЧЕТА. ПОЧИВАЙТЕ В МИР.
 • на 27 Април 2010 в 13:02 Лора / , /
  Лора
  Павел, проблема на Трагедията в Лим, е точно Отговорността! Според мен, тези 12 деца можеха да бъдат Спасени въпреки тъмнината, студа и паниката! Просто "Големите" Не проявиха Отгорността, която трябваше да проявят! Отговоността я проявиха Светослав, Юлиян и всички останали деца, които се опитаха да помогнат на Приятелите си и ЗАГИНАХА! Ние тябва да се Поучим от Подвига им и да бъдем малко по-Отговорни и по-Загрижени за близките, приятели и Децата си...защото това са ДЕЦАТА на БЪЛГАРИЯ!!! n Аз в момента живея в друга страна и виждам, че тук най-важното нещо са Децата, всичко се прави в тяхно име!! Надявам се някой ден това да се случи и в България?!
 • на 17 Април 2010 в 16:18 Petq / Svishtov, /
  Petq
  bog ada gi prosti malkite angelcheta
  < 6 7 8 9 10 >  

Име:
E-mail:*
Град:
Държава:
Съобщение:*
Въведи показания код:*